Vakantie Bijbel Club

 
Jaarlijks wordt er in de voorjaarsvakantie een Vakantie Bijbel Club georganiseerd. Dit is anderhalve dag vol gezelligheid, knutselen en vooral ook samen bezig zijn met Gods Woord. Alle kinderen van de kerk, maar ook van andere kerken en scholen in Kapelle zijn van harte welkom!  
 
Ieder jaar heeft de Vakantie Bijbel Club een ander thema. Aan de hand van het thema wordt er op de eerste dag een verhaal verteld en wordt er geknutseld en gespeeld. Er worden liedjes en een bijbeltekst geleerd aan de kinderen. Voor de oudere kinderen (vanaf groep 6) is er een stoer bovenbouw programma met leuke activiteiten. De eerste dag heeft een ochtend- en een middagprogramma. Tussen de middag staan er pannenkoeken klaar voor de kinderen! 
 
De tweede dag bestaat uit een ochtendprogramma, waarbij er rondom het thema een theatervoorstelling is, voor alle kinderen. 
 
De zondag na de Vakantie Bijbel Club zingen de kinderen de geleerde liedjes in de kerk en mogen ze hun knutselwerken laten zien. Er wordt dan gesproken over het thema en de bijbeltekst die geleerd is. 
 
Tot dan! 

 

Afdrukken E-mail

Christelijke Gereformeerde Kerk Biezelinge
Biezelingseweg 6 tel. 0113–342364
Copyright © 2017 CGK Biezelinge. All Rights Reserved.