13- club "Together"

 

Together is bedoeld voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om:
- 1 keer in de veertien dagen op vrijdagavond andere kinderen te ontmoeten.
- Spelletjes te doen.
- Dingen uit de bijbel te leren en na te denken over een thema. De oudere kinderen worden in het voorbereiden van een clubavond betrokken. De kinderen leren zo na te denken over het thema en het te presenteren aan elkaar. Geloven doe je samen/Together.

Buitenom de ‘reguliere’ clubavonden vieren we samen:

  • Kerst; waarbij we een avond bij een van de leiding thuis invullen met samen eten en na te denken over de Kerstgedachte. Dit doen we elk jaar met een verschillende manier van overdenking.
  • Sinterklaas; de kinderen maken voor deze avond een gedicht en een surprise voor een ander kind van de club. Van te voren worden de lootjes getrokken zodat de kinderen aan de slag kunnen voor elkaar. Op de avond zelf lezen ze om de beurt het gedicht voor aan elkaar en maken ze de surprise met een klein presentje open.
  • Afsluiting van het seizoen; aan het einde van het seizoen gaan we altijd met z’n allen er op uit en gaan we wat leuks doen. Dit kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld: naar het zwembad, klimmen en klauteren over touwen boven water en proberen er niet in te vallen, glow-golf of iets anders actiefs.

Elke clubavond is van 19.00- 20.30 uur.

We hopen dit seizoen weer op een goede opkomst waardoor we een gezellig en leerzaam seizoen met elkaar kunnen hebben. Neem gerust eens een vriendje of vriendinnetje mee naar de club!

Corrinne Dekker, Corina Hoogesteger, Gerardo de Hond en Franciska Hoogesteger

Contact Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

Christelijke Gereformeerde Kerk Biezelinge
Biezelingseweg 6 tel. 0113–342364
Copyright © 2017 CGK Biezelinge. All Rights Reserved.