Fakkeldragers

We komen regelmatig samen op de dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur. Aan het begin van het seizoen krijgen de kinderen uit de kerk een uitnodiging voor de club met de data erop. Verder nodigen we regelmatig via posters in winkels en op Facebook kinderen uit de buurt uit.

We beginnen de middag met gebed, halen geld op voor ons adoptiekindje Anmita en luisteren naar een verhaal uit de bijbel. Daarnaast is voldoende ruimte om elkaar te vertellen wat we hebben meegemaakt. Samen eten en drinken we wat.

Daarna gaan we creatief aan de slag en maken een verwerking passend bij het voorgelezen verhaal.

Als er nog tijd over is spelen we een spel. Soms is dit een heel actief spel (met de bal) en soms doen we het wat rustiger en spelen bijvoorbeeld een raadspelletje.

Ben jij tussen de 4 en 9 jaar en heb je zin om samen met ons naar verhalen uit de bijbel te luisteren en er een werkje over te maken of een spel te spelen?

Dan nodigen we je bij deze van harte uit om te komen! En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! We willen zoveel mogelijk kinderen vertellen over de liefde van onze God!

Hopelijk tot ziens!

voor foto's  zie het fotoalbum

Annemarie de Kok, Jantine Bouwman en Mirjam van Hekke